The Емо Газ служба вече предлага на нашите клиенти възможност за отдаване под наем на всички видове системи и метан газ. Тук можете да намерите отговори на най-често задаваните въпроси , както и друга полезна информация . The Емо Газ служба има дългогодишен опит и квалифициран персонал, за да се съберат , да диагностицират и поправят всички видове системи за газ и метан коли карбуратор, и пълно впръскване впръскване впръскване двигатели . The Емо Газ служба също така предлага монтаж в своите системи за автомобили на газ и метан Aapo нечувствителен Lo- Gas , BRC , REG и EmmeGAS , както и различни размери , обем и форма бутилки. Ние предлагаме системи с директно впръскване за автомобили с впръскване на газ . Ние предлагаме услуги и системи за сигурност и метан газ закупени и инсталирани в нашите семинари . В зависимост от типа на двигателя в нашите семинари направите монтаж на измерване на природен газ за гориво - ламбда системи за контрол , като се използва кислород сензор симулатори и италианското производство .
на газови инсталации

Проектиране

на газови инсталации

Спестявайте сега, монтирайки газов инжекцион на автомобила си!

Доверете ни се и усетете качеството и комфорта от използването на алтернативните горива – пропан бутан и метан! Превърнете автомобила си в екологично превозна средство!

 

Сервиза разполага с апаратура за диагностика, за почти всички европейски марки автомобили(ВMW DIS,VAG-COM,VAS,Mercedes Star Diagnose,Renault Can Clip,PeugeotCitroen Lexia,Toyota,
 чрез която се  гарантира прецизна настройка и проверка състоянието на  двигателя, чрез измерване на отработените газове и  сканиране на бордовия компютьр.